Architect & binnenklimaat adviseur
ELINE VERMEULEN

Hoi, ik ben Eline.
Welkom op mijn online portfolio!

Ik ben architect en binnenmilieu adviseur. Op deze website staan een aantal van mijn vorige projecten, maar ook mijn dromen en doelen voor de toekomst.

Ik ben opgegroeid in Sittard en voor mijn studie Architectuur verhuisd naar Delft, waarna ik in Den Haag ben blijven plakken. Tijdens mijn studie had ik al vrij snel besloten dat ik wou afstuderen in twee richtingen; architectuur en bouwfysica. Naar mijn mening zorgt een integraal ontworpen gebouw voor een optimale gebruikerswaarde.

Architectuur voor de zorg is één van mijn belangrijkste passies in architectuur. Mijn afstudeeronderwerp betrof daarom ook dementievriendelijke architectuur. Ik heb beide masters gecombineerd om een integrale zorgwijk voor ouderen met dementie met een focus op licht en ventilatie te ontwerpen. Tijdens beide Masters heb ik literatuuronderzoek vertaald naar ontwerprichtlijnen voor een aangename en comfortabele leefomgeving om de kwaliteit van leven voor mensen met dementie te verbeteren. Als je nieuwsgierig bent geworden naar het ontwerp: Dementievriendelijke architectuur.